Jump to content

djjoshchambers

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

djjoshchambers's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later Rare
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Is it possible to show which profile is loaded in afterburner in on the sensor panel? If not, is this a feature that might be able to be added in the future?
  2. Mind sharing the gauge files for this? Great work!!!
  3. Thank you! This fixed everything. Just to close the loop for everyone. When I did this update to the beta, the GPU temp gauge just showed NA. Just remove it and add it back with GPU temp (Not GPU Diode as it was before) and it works beautifully.
  4. I just checked again and it appears that after the reboot. It reverts to the previous version unless I manually close it and open the beta. When I use the beta I can confirm that the temps DO MATCH. That being said, the beta has a slew of other issues. It is absolutely not in the correct resolution. Everything is blurry. When I set the sensor panel to 800x480 it's clearly much larger that it should be on my 4k monitor. When I load my previous sensor panel it also doesn't load correctly. So while yes, it does fix the temps, there are a slew of other issues. This is how it displays when I use the beta. You can see how blurry everything is in the beta. This is how it displays when I use the current official version.
  5. Here you go. This is also on the brand new Nvidia drivers to rule that out.
  6. Just installed the beta and the problem still exists. It is 2 degrees C higher than every other monitoring tool.
  7. I have a 3090 FE card. I'm on the Aorus master x570 mobo and I'm on the latest version. It's consistently 2c higher in Aida vs HWinfo, NZXT Cam, MSI Afterburner, etc. I'm also on the latest build 6.32.5600 released on the 14th. It's worth noting it was happening prior to that as well.
  8. I also have the same issue on my 3090. Was there a fix?
  9. I'm also having this same issue. Was a fix ever found?
×
×
  • Create New...