Jump to content

Incorrect motherboard and processor temperature sensor display (Asus Z10PA-D8)


Abulfaz

Recommended Posts

  • Fiery changed the title to Incorrect motherboard and processor temperature sensor display (Asus Z10PA-D8)
On 5/21/2023 at 2:52 PM, Abulfaz said:

Hi My motherboard z10pa-d8  show 103 °C  but it cant be true .And when i trying to make Sensor Debug Isa Sensor Dump its just freezes

Please right-click on the bottom status bar of AIDA64 main window --> Sensor Debug --> SMBus Dump (Full). Copy-paste the full results into this topic, or attach the results as a TXT file to your post. You may need to enable status bar in AIDA64 / main menu / View first.


Thanks,
Fiery

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
On 5/29/2023 at 6:40 PM, Fiery said:

Please right-click on the bottom status bar of AIDA64 main window --> Sensor Debug --> SMBus Dump (Full). Copy-paste the full results into this topic, or attach the results as a TXT file to your post. You may need to enable status bar in AIDA64 / main menu / View first.


Thanks,
Fiery

Its freeze when i try to do sensor debug.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...