Jump to content

920 Kuhler


metroul
 Share

Recommended Posts

I have been using the Antec Kuhler 920 and Adia for a year or two now. For a while now the sensors for that have disappeared. It used to have temp#1, pump#1 and fan#1 as the three sensors for the parts of the cooling system coming off the usb port.

 

I was wondering if there is anyone else out there using the same cooler and having the same issues or if they have a way around it. 

 

I know, really I know, that the sensors will not come up if the antec software is running, but I have been using it for a long time with out the software running and it is strange that it has just disappeared.

 

Thanks !

 

Mike 

Link to comment
Share on other sites

Please note that AIDA64 requires the driver of the Asetek/Antec water cooling system to be installed on the system.  So try to reinstall the ChillControl software (that also installs the drivers), but not have it running while you use AIDA64.

 


Regards,

Fiery

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...