Jump to content

fixed: T-Sensor temperature sensor missing (Asus ROG Maximus Z790 Hero)


Bacara-1138

Recommended Posts

Bonjour, Hello !

I just installed a custom cpu and gpu watercooling.

On the loop I installed a water temperature sensor.

I would very much like to be able to monitor the temperature of the probe on my panel via aida64. except I can't find anyone by the t-sensor.

nevertheless hinfo has the t-sensor. How can I get this info on my aida64 panel?

 

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Bacara-1138 said:

Bonjour, Hello !

I just installed a custom cpu and gpu watercooling.

On the loop I installed a water temperature sensor.

I would very much like to be able to monitor the temperature of the probe on my panel via aida64. except I can't find anyone by the t-sensor.

nevertheless hinfo has the t-senor. How can I get this info on my aida64 panel?

What motherboard do you have, and which version of AIDA64 are you using?

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Bacara-1138 said:

I use aida 64 6.90.6500 and my motherboard is an ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO with bios Version 1202

Make sure to enable the following 2 options on the page AIDA64 / main menu / File / Preferences / Stability:

Embedded Controller (EC) support
Embedded Controller (EC) bank switching

Link to comment
Share on other sites

  • Fiery changed the title to Temperature sensor missing (Asus ROG Maximus Z790 Hero)
  • Fiery changed the title to fixed: T-Sensor temperature sensor missing (Asus ROG Maximus Z790 Hero)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...