Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
fishnugg3ts

No gpu fan speed in system stability test (Radeon RX 480)

Recommended Posts

I recently installed a new rx 480, i can read the fan speed from main menu. however the gpu fan speed is not in the preference settings so i can't add it to the monitor chart. Any idea what might go wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Similar Content

    • By neg12roni
      Running a Gigabyte Vision D Z490 board with the Core i5-10400 CPU. Have configured the fans in  BIOS but Aida64 doesn't see any of them in the LCD option, none are listed.
      Also, CPU temp never changes from 28celcius so I'm guessing that isn't really working either.
    • By Laxeringsmedel69
      First problem: I have problem with my OSDpanel, while playing for example Pubg I have "Cpu" and "Gpu" temps and they wont stay as top most window.
      Second problem: My sensorpanel every time i click (left and right) on my desktop the sensorpanel closes and opens it takes between 0,5 and 1 seconds. If I right click on my desktop the sensorpanel disappears and the normal windows drop-down menu comes up for a good 0,5 to 1 seconds and then closes and the sensorpanel pops back where it should be. It is just a little annoying because i can not while the sensorpanel is showing change any thing in the drop-down menu. My friend does not have the problem and I can not find the issue... (My spelling isnt perfect but hey its not that important)
    • By AliOXen
      I'm having issues finding the CPU Temperature sensor. Using a Strix B450-I mobo.
      The 2070 Super Temperature sensor shows up fine.
      Am I doing something wrong?

    • By monchote
      Hi there, AIDA64 is not showing the motherboard temperature and showing the SB temp twice instead (see attached image for comparison). The M/B sensor is reporting 45C instead of 67C.
      Motherboard: ASRock X570 Phantom Gaming-ITX/TB3
      Thanks a lot in advance!

    • By tocirahl
      Is there any way to selectively disable fan speed monitoring in AIDA64?
       
      I've been using it for my SensorPanel, but it conflicts with my ThermalTake Fan Control software.  Both TT RGB Plus and the open-source replacement have this issue.
       
      I can disable fan monitoring by unticking "low-level sensors" in the Stability menu, but this causes a ton of other things to be not monitored as well.  All I want to do is disable fan-speed monitoring or even just ThermalTake fan speed.
       
      Or is there a way to set up AIDA64 so that it won't conflict with my ThermalTake fans?
       
      Thanks!
×
×
  • Create New...