Jump to content

GPU Stress test only tests one GPU (Dell XPS 15 9560)


prophet99
 Share

Recommended Posts

I'm running this on a Dell XPS 15 9560 with the i7 7700-HQ and a nVidia GTX 1050.

When I run the GPU Stress test, the log says the stress test for GPU 1 and 3 were started, but I only have 2 GPUs, Integrate graphics 630, and the 1050 chip.

Also, when I run the test, Task Manager Performance Monitor says the the 630 is running at 100%, but the 1050 spikes to 100% at the beginning, then sits at 0%

Link to comment
Share on other sites

On ‎8‎/‎12‎/‎2018 at 7:59 AM, prophet99 said:

I'm running this on a Dell XPS 15 9560 with the i7 7700-HQ and a nVidia GTX 1050.

When I run the GPU Stress test, the log says the stress test for GPU 1 and 3 were started, but I only have 2 GPUs, Integrate graphics 630, and the 1050 chip.

Also, when I run the test, Task Manager Performance Monitor says the the 630 is running at 100%, but the 1050 spikes to 100% at the beginning, then sits at 0%

Do you have the option Wake GPUs up at AIDA64 startup enabled in AIDA64 / main menu / File / Preferences / Stability?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...