Jump to content

Cache and Memory benchmark bug or?


Recommended Posts

6 hours ago, Entranced said:

I'm getting some odd results, too high and with a lot of fluctuation..

I'm only using XMP and been using like these for years, don't know what could be causing these inaccurate results..

cachemem.png

I guess the timer of your CPU is messed up probably due to excessive overclocking or an interfering other software.  Make sure to close other software that may rely on timing or measuring performance.

Link to comment
Share on other sites

The only overclock I have is done by the XMP profile, with the cpu-nb at 2.4ghz and the hypertransport at 2.6ghz, Ram at 2.4ghz

Using Windows 10 Pro 1909 and almost nothing running on the background

 

Whats strange is that other software like userbenchmark and Sandra read "ok" values, not with this discrepancy

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On ‎11‎/‎30‎/‎2019 at 12:10 AM, Entranced said:

This is what i should expect, what I did? just a reboot...

I can't reproduce this to know when it happens, but im gonna check every start/reboot to see if Sisoft Sandra reads the same values

Then it must have been a timer mixup.  If you see the same issue to happen, just restart Windows and it should fix itself again ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...