Jump to content

fixed: Asus Prime Z390-A/H10 Fan Sensors not showing


willem
 Share

Recommended Posts

AIDA doesn't show CPU and various other fan speeds for Asus PRIME Z390-A/H10. Is this bevause AIDA doesn't 'know' them yet, or am I doing something wrong?

These values are available in HWiNFO. I've read various same kind of questions, so I've added 2 files: isasensordump.txt and an image from the BIOS, showing which fans are available.

Please considder adding these options to AIDA.

Thank you.

biosfans.jpg

isasensordump.txt

Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, willem said:

AIDA doesn't show CPU and various other fan speeds for Asus PRIME Z390-A/H10. Is this bevause AIDA doesn't 'know' them yet, or am I doing something wrong?

These values are available in HWiNFO. I've read various same kind of questions, so I've added 2 files: isasensordump.txt and an image from the BIOS, showing which fans are available.

Please considder adding these options to AIDA.

Thank you.

isasensordump.txt 7.55 kB · 2 downloads

We will add support for your motherboard in the next AIDA64 beta update.  I will post a message into this topic once the new beta is available for download.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...