Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
Guest

HP fans not showing (HP Spectre x360 13)

Recommended Posts

Guest

The new HP Spectre x360 13 (Ice Lake model, AW000 series) has 2 fans that do not show up at all in the IDA Sensors section. Can you add support? Please let me know if you need dumps or anything.

Attached an image from a BIOS utility showing that polling this info is possible.

BIOS.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, x295782 said:

The new HP Spectre x360 13 (Ice Lake model, AW000 series) has 2 fans that do not show up at all in the IDA Sensors section. Can you add support? Please let me know if you need dumps or anything.

Attached an image from a BIOS utility showing that polling this info is possible.

Please right-click on the bottom status bar of AIDA64 main window --> Sensor Debug --> ISA Sensor Dump. Copy-paste the full results into this topic, or attach the results as a TXT file to your post. You may need to enable status bar in AIDA64 / main menu / View first.

Also right-click on the bottom status bar of AIDA64 main window --> Sensor Debug --> Embedded Controller Dump. Copy-paste the full results into this topic, or attach the results as a TXT file to your post.

If it's possible, please try to assure that both fans are spinning while you're making those dumps.


Thanks,
Fiery

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...