Jump to content

Multisensor Gadget for AIDA64


Zaku26
 Share

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Here is the same thing, I modified it to get it to work with AIDA64. You need to type "%USERPROFILE%\AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar\Gadgets" (without quotes) into your Windows search box and put the unzipped folder in there. Then you will be able to add the gadget to your desktop. Once again, I take no credit for this gadget, credit belongs to SFKilla.

Link to file --> http://refile.net/f/?d_y

Edit: Not sure why the previous download stopped working, but this should work --> http://www.4shared.com/zip/TR5tt4B1/MultiSensorgadget.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Similar Content

    • By nounou360
      hi, i have a problem with my temperature sensors. It is detected in the software diode GPU temperature and also Temperature 1 is my NZXT kraken cooling wather. My problem is the following: when I select these two values to place it in my monitor for the spec it falls in (TRIAL). But it is well detected in the software in sections sensor, the temperature and the values are good.

    • By Bjoern_GMX
      Please add the CPU readings of:
      Fclk, Uclk, Mclk 
      and makes us able to add them to the sensor panel.
      As well as:
      Gpu memory Temperature
      Of AMD Radeon RX6000 series.
       
      With HWinfo i can read/log them.
      But why not with AIDA?
       
      Cheers
      Bjoern
    • By FuglyOtherMucker
      As the title says...
      Have attached the Sensor Debug Info File. Hope that helps!
       
      thx & cheers
       
       
       
       
      SchenkerCompact17_SensorDebug.txt
    • By Mkaak
      Rtss fps counter dosen't work on my sensor panel it always show me thats the fps is 0 even when im play , how can i fix this 
    • By Alvaro BaSa
      Hi, I have never had any issues with my pc in the last 2 years. I currently own a i7-9700k, 32 gb of 3200 Ram, Gtx 1080 ti 11GB, Nzxt Kraken X52, Aorus z370 Gaming 3 Motherboard (latest f15b drivers), 4 120mm cpu fnas for intake and 2 for outake. I currently run my cpu at 4.6-4.7 all cores, no extra OC. PSU 850 80 plus Gold
      So my usual temps are around 35c on idle and 65-75c under load. The other day I notices after a session of gaming that my cpu max temps had gone up to around 85c. It was weird as it had never happened. So I decided to do a couple stress tests to monitor results. So first I tested Linpack and at about 7 min through the test the cpu frequency dropped to 800mhz for a second and went back up to 4600. Cpu was under 100% load and temps where as high as 90-98c.
      So I ran Aida64 and after about 10 min the same thing happened. Only with Aida the temps weren't that high. Gpu temps where stable across the board, no issues whatoever.
      So I am no expert, and I need help as to why this may happen.
       
      Thanks in advance for any help and let me know if there is more info I can provide.



×
×
  • Create New...