Jump to content

Import downloaded SensorPanel problem


Recommended Posts

Hello 

I ordered the 7 inch sensor panel from Aliexpress a week ago(URL removed). I received the corresponding data via mail and wanted to import them into the aida 64 program. I have inserted it with the Sensor Panel Maneger. But it did not work for me. can someone help me? and does it work for you? Does anyone know what the problem is?

Files: URL removed

Link to post
Share on other sites
On 2/25/2021 at 7:33 PM, roto77 said:

Hello 

I ordered the 7 inch sensor panel from Aliexpress a week ago(URL removed). I received the corresponding data via mail and wanted to import them into the aida 64 program. I have inserted it with the Sensor Panel Maneger. But it did not work for me. can someone help me? and does it work for you? Does anyone know what the problem is?

Files: URL REMOVED

We've removed the links since they contain references to illegal (pirate) product keys of AIDA64.  Since the transaction of you purchasing a hardware also involves distributing illegal product keys for our software, it's not our responsibility to assist you in this issue.  Try to contact the seller and ask for technical support from them.  If you'd like to continue using AIDA64 by purchasing a legal license key from us, please let me know in private message.  This topic -- due to its course about illegal content involved -- has to be locked here.

Link to post
Share on other sites
  • Fiery changed the title to Import downloaded SensorPanel problem
  • Fiery locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Similar Content

    • By Techsniffer
      I am having an issue with my OSD after updating recently and I was hoping someone might have an answer, when I open AIDA64 my OSD doesn't show up, so I go into Prefs and click on OSD > OSD Items it and it just sits and spins. Here is the LowLevel log:
       
      I am having the same issue, OSD Panel just hangs at detecting sensor information, this was working fine until I updated AIDA64, here is my log:

      [2021-03-31 07:18:21.804]      TO_HWMonitor: --- Start ---
      [2021-03-31 07:18:21.814]      TO_HWMonitor: SensorInfo
      [2021-03-31 07:18:21.822]        SensorInfo: --- Start ---
      [2021-03-31 07:18:21.830]  MotherboardModel: "Asus ROG Maximus X Hero Wi-Fi AC;S11512-100330001110ATX2430Z370,*M22*DDR4-4*GBL*WIF*"
      [2021-03-31 07:18:21.839]  Software Version: AIDA64 v6.33.5700
      [2021-03-31 07:18:21.847]        SensorInfo: --- CPU VID / NB VID ---
      [2021-03-31 07:18:21.912]        SensorInfo: --- GPUSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:21.920]   nVIDIA GPU Info: --- Start ---
      [2021-03-31 07:18:21.929]   nVIDIA GPU Info: --- reg_0 ---
      [2021-03-31 07:18:21.935]   nVIDIA GPU Info: --- nVIDIADriver_GetClocksOld ---
      [2021-03-31 07:18:21.940]   nVIDIA GPU Info: --- nVIDIABIOSInfo ---
      [2021-03-31 07:18:22.059]   nVIDIA GPU Info: --- Memory Size ---
      [2021-03-31 07:18:22.069]   nVIDIA GPU Info: --- Memory Size (TurboCache) ---
      [2021-03-31 07:18:22.076]   nVIDIA GPU Info: --- Memory Type ---
      [2021-03-31 07:18:22.083]   nVIDIA GPU Info: --- Memory Bus Width ---
      [2021-03-31 07:18:22.090]   nVIDIA GPU Info: --- Base Clock ---
      [2021-03-31 07:18:22.097]   nVIDIA GPU Info: --- GPU Clock ---
      [2021-03-31 07:18:22.121]   nVIDIA GPU Info: --- nVIDIADriver_GetClocksNew ---
      [2021-03-31 07:18:22.127]   nVIDIA GPU Info: --- nVIDIADriver_GetClocksOld ---
      [2021-03-31 07:18:22.134]   nVIDIA GPU Info: --- Memory Clock ---
      [2021-03-31 07:18:22.140]   nVIDIA GPU Info: --- Pipes, Shaders (G80+) ---
      [2021-03-31 07:18:22.148]   nVIDIA GPU Info: --- GPU Usage #1 ---
      [2021-03-31 07:18:22.154] nVIDIADriver_GetLoad: --- Start ---
      [2021-03-31 07:18:22.161] nVIDIADriver_GetLoad: --- NVAPI Init ---
      [2021-03-31 07:18:22.168] nVIDIADriver_GetLoad: --- NVAPI Get GPU Count ---
      [2021-03-31 07:18:22.175] nVIDIADriver_GetLoad: --- NVAPI GetDynamicPstatesInfoEx ---
      [2021-03-31 07:18:22.184] nVIDIADriver_GetLoad: --- 1 ---
      [2021-03-31 07:18:22.190] nVIDIADriver_GetLoad: --- Finish ---
      [2021-03-31 07:18:22.196]   nVIDIA GPU Info: --- GPU Usage #2 ---
      [2021-03-31 07:18:22.203]   nVIDIA GPU Info: --- Compute Perf #1 ---
      [2021-03-31 07:18:22.210]   nVIDIA GPU Info: --- Compute Perf #2 ---
      [2021-03-31 07:18:22.219]   nVIDIA GPU Info: --- Compute Perf #3 ---
      [2021-03-31 07:18:22.226]   nVIDIA GPU Info: --- Compute Perf #4 ---
      [2021-03-31 07:18:22.232]   nVIDIA GPU Info: --- Compute Perf #5 ---
      [2021-03-31 07:18:22.241]   nVIDIA GPU Info: --- Compute Perf #6 ---
      [2021-03-31 07:18:22.247]   nVIDIA GPU Info: --- Die Size ---
      [2021-03-31 07:18:22.256]   nVIDIA GPU Info: --- reg_0 chk ---
      [2021-03-31 07:18:22.263]   nVIDIA GPU Info: --- gpu_id Loop End ---
      [2021-03-31 07:18:22.270]   nVIDIA GPU Info: --- i Loop End ---
      [2021-03-31 07:18:22.281]   nVIDIA GPU Info: --- Finish ---
      [2021-03-31 07:18:22.865]        SensorInfo: --- HDDSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:22.992]        SensorInfo: --- SPDSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:29.185]        SensorInfo: --- Start ---
      [2021-03-31 07:18:29.192]  MotherboardModel: "Asus ROG Maximus X Hero Wi-Fi AC;S11512-100330001110ATX2430Z370,*M22*DDR4-4*GBL*WIF*"
      [2021-03-31 07:18:29.199]  Software Version: AIDA64 v6.33.5700
      [2021-03-31 07:18:29.206]        SensorInfo: --- CPU VID / NB VID ---
      [2021-03-31 07:18:29.246]        SensorInfo: --- Start ---
      [2021-03-31 07:18:29.253]  MotherboardModel: "Asus ROG Maximus X Hero Wi-Fi AC;S11512-100330001110ATX2430Z370,*M22*DDR4-4*GBL*WIF*"
      [2021-03-31 07:18:29.260]  Software Version: AIDA64 v6.33.5700
      [2021-03-31 07:18:29.266]        SensorInfo: --- CPU VID / NB VID ---
      [2021-03-31 07:18:29.277]        SensorInfo: --- GPUSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:29.304]        SensorInfo: --- HDDSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:29.310]        SensorInfo: --- SPDSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:29.338]        SensorInfo: --- GPUSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:29.362]        SensorInfo: --- HDDSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:29.369]        SensorInfo: --- SPDSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:30.245]        SensorInfo: --- Start ---
      [2021-03-31 07:18:30.252]  MotherboardModel: "Asus ROG Maximus X Hero Wi-Fi AC;S11512-100330001110ATX2430Z370,*M22*DDR4-4*GBL*WIF*"
      [2021-03-31 07:18:30.259]  Software Version: AIDA64 v6.33.5700
      [2021-03-31 07:18:30.268]        SensorInfo: --- CPU VID / NB VID ---
      [2021-03-31 07:18:30.338]        SensorInfo: --- GPUSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:30.367]        SensorInfo: --- HDDSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:30.374]        SensorInfo: --- SPDSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:31.968]        SensorInfo: --- Start ---
      [2021-03-31 07:18:31.974]  MotherboardModel: "Asus ROG Maximus X Hero Wi-Fi AC;S11512-100330001110ATX2430Z370,*M22*DDR4-4*GBL*WIF*"
      [2021-03-31 07:18:31.980]  Software Version: AIDA64 v6.33.5700
      [2021-03-31 07:18:31.987]        SensorInfo: --- CPU VID / NB VID ---
      [2021-03-31 07:18:32.044]        SensorInfo: --- GPUSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:32.071]        SensorInfo: --- HDDSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:32.078]        SensorInfo: --- SPDSensorInfo ---
    • By Kyle Ferguson
      I downloaded Aida64 to make one of them sensor panels that everyone has been doing, but as soon as it installs all of my audio stops working and I can’t play videos on YouTube, Netflix, etc. it just buffers the whole time. I’ve restarted my pc with it installed and still nothing. When I uninstall Aida64 everything works like normal. As soon as I reinstall it starts all over again. So for right now it’s uninstalled and I’m just looking to see if anyone has experienced this.
      Specs:
      R9 3900x
      X570 STRIX-E
      EVGA 2070 Super XC
      1tb Intel 660p NVME
      500gb Intel 660p NVME
      2x Seagate 2TB HDD
      Corsair 750w PSU
    • By Germanius
      Hey
      i use since today AIDA64 Extreme. So now i start to build my owen Sensor-Panel. But where i get some nice custom gauge or all the other one?? I cant finde some when i google for it.
      I hope you can help me. Thanks a lot.
    • By Erick_Fablet
      Please help, i just got a new gaming laptop and when i stressed the gpu in aida64 it worked fine but after reseting the laptop, i find that de nvidia gpu is not detected, i think it has something to do with the fact that when i selected to stress the gpu i got a popup from aida64 saying something about a restart. not it appears as the gpu is "unplugged" please help! 
      its an hp omen 15-dh0005la
    • By DonSalsero
      Hello,whenever I'm trying to run System Stability Test on Aida64 extreme and I check the "Stress GPU(s)" checkbox,the system crashes and I have to reboot my pc.Do you have any idea why? (when I run SST's with only GPU's box unchecked,it runs smoothly)
      Also I'm trying to save the data from System Stability Test into a file (for instance .txt) but "Save" button only gives me a PNG image.Any ideas?
       
      Thank you for your time!
×
×
  • Create New...