Jump to content

WALLBRAUN LCD --> LUISE.DLL


tom82
 Share

Recommended Posts


I'm having a strange problem, after years I have resurrected this old display

I put the LUIse.dll in the aida64 installation directory but when I go to select the display in the settings it tells me that it does not find the .dll but how is this possible? I also remember that a few years ago I always worked with aida64 without problems ... help?

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, tom82 said:


I'm having a strange problem, after years I have resurrected this old display

I put the LUIse.dll in the aida64 installation directory but when I go to select the display in the settings it tells me that it does not find the .dll but how is this possible? I also remember that a few years ago I always worked with aida64 without problems ... help?

Make sure to check if you're using the right version of the LUIse library.  AFAIK there are 3 generations of it, and your DLL has to match the display hardware.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...