Jump to content

EVGA Classified Z690 - No Fans Identified in Aida


Recommended Posts

G'day all,

Just swapped from an Asus Extreme z690 to the Classified z690 and noticed that Aida's not picking up any of my fans headers.  As a result, I can't display fan or pump RPMs in my sensor panel as normal.  Realize the EVGA boards aren't the most common, but has anybody else experienced this?

Thanks!

Fans.png

EC Dump.txt ISA Sensor Dump.txt

Edited by NeuroMortis
Initially added txt files to reply. Adding them to main post.
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, NeuroMortis said:

G'day all,

Just swapped from an Asus Extreme z690 to the Classified z690 and noticed that Aida's not picking up any of my fans headers.  As a result, I can't display fan or pump RPMs in my sensor panel as normal.  Realize the EVGA boards aren't the most common, but has anybody else experienced this?

Thanks!

Please right-click on the bottom status bar of AIDA64 main window --> Sensor Debug --> ISA Sensor Dump. Copy-paste the full results into this topic, or attach the results as a TXT file to your post. You may need to enable status bar in AIDA64 / main menu / View first.

Also right-click on the bottom status bar of AIDA64 main window --> Sensor Debug --> Embedded Controller Dump. Copy-paste the full results into this topic, or attach the results as a TXT file to your post.


Thanks,
Fiery

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...