Jump to content

fixed: LCD HTML page was broken with UTF-8 characters (v6.70.6033)


remyc
 Share

Go to solution Solved by Fiery,

Recommended Posts

The LCD sensor page was broken as below if there's non-English characters, but it displays correctly on preview setting page.

Ver. 6.70.6028 is normal but ver. 6.70.6033 isn't.

 

 

screenshot1.jpg

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, remyc said:

The LCD sensor page was broken as below if there's non-English characters, but it displays correctly on preview setting page.

Ver. 6.70.6028 is normal but ver. 6.70.6033 isn't.

 

 

screenshot1.jpg

What web browser do you use?

Link to comment
Share on other sites

  • Solution
On 7/17/2022 at 3:35 PM, remyc said:

The LCD sensor page was broken as below if there's non-English characters, but it displays correctly on preview setting page.

Ver. 6.70.6028 is normal but ver. 6.70.6033 isn't.

The issue has been fixed in the latest AIDA64 stable update:

https://www.aida64.com/downloads/latesta64xe

Link to comment
Share on other sites

  • Fiery changed the title to fixed: LCD HTML page was broken with UTF-8 characters (v6.70.6033)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...