Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
AraiBob

MB and CPU temp always the same value?

Recommended Posts

Sirs,

I display onto my G15 lcd screen the temps. The motherboard and the cpu temp are always the same value. This is very suspicious to me.

I am using AIDA64 (64 bit) version 1.20.1150

My system config:

Case - Silverstone Fortress FT02 - Special Edition (painted red inside)

PSU - Silverstone Strider Plus SST-ST1000-P

Drive C: Western Digital Velociraptor 600GB

Drive D: and E: Western Digital Caviar Black 2TB << two

Drive R: and S: Western Digital Caviar Green 2TB << two

MB - Maximus III Formula

CPU - Intel Core i7-870 LGA1156 45nm Quad-Core Processor

CPU Cooler - Tuniq Tower-120 Extreme Rev 1.

Video - Sapphire 100282-3SR Radeon HD5850 1024MB 256-bit GDDR5

DVD - DVD Samsung SH-S223 DVD

BlueRay - BluRay Reader

Memory - 8GB - Corsair XMS3 4GB (2x2GB) DDR3 12800C7 (1600MHz) Dual-Channel Kit (CMX4GX3M2A1600C7)

Sound - ASUS Xonar D2/PM Ultra Fidelity 7.1 PCI Sound Card, 192KHz/24Bit, w/ Dolby/DTS

Win 7 Ultimate

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Do you mean CPU temp = Mobo temp? Or that the CPU temp is stuck at a fixed value, and the mobo temp is also stuck at a different but fixed value?

2) Does Asus PC Probe II report the same temperatures as AIDA64?

Thanks,

Fiery

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...