Jump to content

fixed: Gigabyte Auros GA-Z270X-Gaming 7 Fans


Lothar
 Share

Recommended Posts

Please right-click on the bottom status bar of AIDA64 main window --> Sensor Debug --> ISA Sensor Dump. Copy-paste the full results into this topic, or attach the results as a TXT file to your post. You may need to enable status bar in AIDA64 / main menu / View first.

Also right-click on the bottom status bar of AIDA64 main window --> Sensor Debug --> SMBus Dump (Full). Copy-paste the full results into this topic, or attach the results as a TXT file to your post


Thanks,
Fiery

Link to comment
Share on other sites

Thank you. How many fans do you have connected, and which fan headers do you use?

What I can see in the dumps is that your motherboard has 3 fans connected, labelled as Chassis #2, Chassis #3, Chassis #4. Maybe the number of monitored fans is correct, but their labels are incorrect?

Link to comment
Share on other sites

I have the following connected to the motherboard

CPU Fan - H110i GT Pump - Listed as Chassis #2 in Aida64
Sys Fan 1 - Rear Case Fan - Not listed.
Sys Fan 2 - Front Top Case Fan -Listed as Chassis #4
Sys Fan 3 - Front Bottom Case Fan - Listed as Chassis #3

Thanks,

Lothar

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...