Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
MrMateczko

ASRock H110M-DVS R3.0 Wrong fan speeds/labels

Recommended Posts

On ‎10‎/‎2‎/‎2018 at 9:38 PM, MrMateczko said:

The CPU fan and the Chassis fan speeds/labels are mixed up in the latest version of AIDA64 (5.98.4803), other software such as HWMonitor show the correct values as seen here that match what the UEFI says:

https://imgur.com/a/Upy7ah5

Make sure to upgrade to the latest beta version of AIDA64 Extreme available at:

https://www.aida64.com/downloads/latesta64xebeta

After upgrading to this new version, make sure to restart Windows to finalize the upgrade.

Let me know if it helps.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, MrMateczko said:

With the latest beta version, everything seems to be working fine as seen in the screenshot below! Thanks! :)

https://imgur.com/a/4bmcCmh

Thank you!  Voltages still do not look correct though.  If you would be so kind to help us fix them, then please right-click on the bottom status bar of AIDA64 main window --> Sensor Debug --> ISA Sensor Dump. Copy-paste the full results into this topic, or attach the results as a TXT file to your post. You may need to enable status bar in AIDA64 / main menu / View first.


Thanks,
Fiery

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, MrMateczko said:

I'm sorry for the response, but I do not have this PC any more, I had to sell it for personal reasons.

Thanks for understanding.

No problem ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...