Jump to content

NIC6 Disappearing


nerazzurrini@gmail.com
 Share

Recommended Posts

Hello,

I have an issue with sensor panel. I have two bars that take readout from NIC6 Download Rate and NIC6 Upload Rate. Upon restart, I see that the bars disappear from sensor panel. Going to sensor panel manager, I see that the sensors for NIC6 Download Rate and NIC6 Upload Rate are also gone.

A temporary fix is: Sensor Debug >> Sensor Profiling Dump and restarting Aida64 upon which the abovementioned sensors appear and the bars show up on the sensor panel. 

Upon restart, back to the issue with sensors and bars on the panel disappearing.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
On 11/26/2020 at 10:26 PM, nerazzurrini@gmail.com said:

Hello,

I have an issue with sensor panel. I have two bars that take readout from NIC6 Download Rate and NIC6 Upload Rate. Upon restart, I see that the bars disappear from sensor panel. Going to sensor panel manager, I see that the sensors for NIC6 Download Rate and NIC6 Upload Rate are also gone.

A temporary fix is: Sensor Debug >> Sensor Profiling Dump and restarting Aida64 upon which the abovementioned sensors appear and the bars show up on the sensor panel. 

Upon restart, back to the issue with sensors and bars on the panel disappearing.

Do you have any special network adapters that may disappear from Windows when your computer becomes idle?  Maybe a WiFi adapter?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...