Jump to content

Radeon RX 6800 XT flickering in the sensor panel


Cavick
 Share

Recommended Posts

As the title says I'm experiencing the flickering with the 6800 XT in the sensor panel similar to this thread: AMD RX 6800 GPU Not showing in sensor panel - Bug reports - AIDA64 Discussion Forum.

Is there any luck on this?  Or am I doing something incorrectly? 

I'm running the 6.32.5640 beta and the 21.2.3 drivers.  
I've attached the gpu register dump. I hope this helps!

atigpureg.txt

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 2/26/2021 at 9:35 AM, Cavick said:

As the title says I'm experiencing the flickering with the 6800 XT in the sensor panel similar to this thread: AMD RX 6800 GPU Not showing in sensor panel - Bug reports - AIDA64 Discussion Forum.

Is there any luck on this?  Or am I doing something incorrectly? 

I'm running the 6.32.5640 beta and the 21.2.3 drivers.  
I've attached the gpu register dump. I hope this helps!

Thank you for the dump!  Please upgrade to the latest beta version of AIDA64 Extreme available at:

https://www.aida64.com/downloads/latesta64xebeta

After upgrading to this new version, make sure to restart Windows to finalize the upgrade.

Let me know how it works out.

Link to comment
Share on other sites

I upgraded to the beta.  The sensor now works!  However my computers is very unstable.  It will hard lock and reboot with a bugcheck 116.  It does not seem to matter what I'm running or even have a consistent time frame.  I am running the latest drivers from AMD.

My system has hard crashed 4 times today alone while simply using a browser and discord.  I turned off Aida and so far everything is fine.

As a side note it appears to conflict with the discord overlay.  I had several systems crashes while playing a game and getting a message on discord.  I disabled the overlay and that seemed to help with stability.  Not an ideal outcome for that though.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 3/16/2021 at 6:34 AM, Cavick said:

I upgraded to the beta.  The sensor now works!  However my computers is very unstable.  It will hard lock and reboot with a bugcheck 116.  It does not seem to matter what I'm running or even have a consistent time frame.  I am running the latest drivers from AMD.

My system has hard crashed 4 times today alone while simply using a browser and discord.  I turned off Aida and so far everything is fine.

As a side note it appears to conflict with the discord overlay.  I had several systems crashes while playing a game and getting a message on discord.  I disabled the overlay and that seemed to help with stability.  Not an ideal outcome for that though.

Thank you for your feedback.  We'll check Discord overlay + AIDA64.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...