Darkje

fixed: Adding Desktop Resolution item to SensorPanel makes AIDA64 crash

7 posts in this topic

Like title, Adding 'Desktop resolution' item to sensorpanel makes aida crash after a while. using v2.30.1929

It will work for a while and then all graphics and some formating dissapear leaving only the basic panel. Little later Aida produces a crash.

Log Name:	  Application
Source:		Application Error
Date:		  5-5-2012 17:27:29
Event ID:	  1000
Task Category: (100)
Level:		 Error
Keywords:	  Classic
User:		  N/A
Computer:	  Dark-PC
Description:
Faulting application name: aida64.exe, version: 2.30.1929.0, time stamp: 0x2a425e19
Faulting module name: unknown, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x00000000
Exception code: 0x00000000
Fault offset: 0x00000000
Faulting process id: 0x1184
Faulting application start time: 0x01cd2ac4bbe4c082
Faulting application path: G:\Progs\aida64extreme\aida64.exe
Faulting module path: unknown
Report Id: d3378651-96c6-11e1-a5a9-50e549c94bee
Event Xml:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
 <System>
<Provider Name="Application Error" />
<EventID Qualifiers="0">1000</EventID>
<Level>2</Level>
<Task>100</Task>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2012-05-05T15:27:29.000000000Z" />
<EventRecordID>14849</EventRecordID>
<Channel>Application</Channel>
<Computer>Dark-PC</Computer>
<Security />
 </System>
 <EventData>
<Data>aida64.exe</Data>
<Data>2.30.1929.0</Data>
<Data>2a425e19</Data>
<Data>unknown</Data>
<Data>0.0.0.0</Data>
<Data>00000000</Data>
<Data>00000000</Data>
<Data>00000000</Data>
<Data>1184</Data>
<Data>01cd2ac4bbe4c082</Data>
<Data>G:\Progs\aida64extreme\aida64.exe</Data>
<Data>unknown</Data>
<Data>d3378651-96c6-11e1-a5a9-50e549c94bee</Data>
 </EventData>
</Event>

and after closing that an other error:

Log Name:	  Application
Source:		Application Error
Date:		  5-5-2012 18:27:57
Event ID:	  1000
Task Category: (100)
Level:		 Error
Keywords:	  Classic
User:		  N/A
Computer:	  Dark-PC
Description:
Faulting application name: aida64.exe, version: 2.30.1929.0, time stamp: 0x2a425e19
Faulting module name: ntdll.dll, version: 6.1.7601.17725, time stamp: 0x4ec49b8f
Exception code: 0xc0000025
Fault offset: 0x000907e4
Faulting process id: 0x1184
Faulting application start time: 0x01cd2ac4bbe4c082
Faulting application path: G:\Progs\aida64extreme\aida64.exe
Faulting module path: C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll
Report Id: 45a720f6-96cf-11e1-a5a9-50e549c94bee
Event Xml:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
 <System>
<Provider Name="Application Error" />
<EventID Qualifiers="0">1000</EventID>
<Level>2</Level>
<Task>100</Task>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2012-05-05T16:27:57.000000000Z" />
<EventRecordID>14851</EventRecordID>
<Channel>Application</Channel>
<Computer>Dark-PC</Computer>
<Security />
 </System>
 <EventData>
<Data>aida64.exe</Data>
<Data>2.30.1929.0</Data>
<Data>2a425e19</Data>
<Data>ntdll.dll</Data>
<Data>6.1.7601.17725</Data>
<Data>4ec49b8f</Data>
<Data>c0000025</Data>
<Data>000907e4</Data>
<Data>1184</Data>
<Data>01cd2ac4bbe4c082</Data>
<Data>G:\Progs\aida64extreme\aida64.exe</Data>
<Data>C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll</Data>
<Data>45a720f6-96cf-11e1-a5a9-50e549c94bee</Data>
 </EventData>
</Event>

I tried nvidia gpu smbus access, but that's not it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please let us know more about your system configuration, more specifically what video card(s) do you have, which ForceWare release do you have installed, and how many monitors do you have configured? Also, am I right in guessing that you have Windows 7 64-bit SP1 installed? ;)

Thanks,

Fiery

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have 2 geforce gtx 285's in sli with the main monitor connected and the intel hd 3000 with a tv connected as a side screen. System is w7.x64sp1 indeed, hardware is gigabyte z68x-ud3h-b3, i5-2500k, 16gb ddr2133. Geforce driver version 301.24, intel hd driver 8.15.10.2656.

If you need any dump or other info, I'd be happy to do so.

Darkje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay downloading now, but 23:14h here, so can't test till tomorrow morning, sometimes it happened soon, but it could take a couple of hours to happen, so tommorow this time I can confirm if it passed the day w/o. problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, left it running all night and it seems to be holding up after 13h. I'd say: fixed! Great job as usual.

btw. love the new sensorpanel items, esp. that graph one, now we can have some history, good job there. looking forward to how it will develop.

Regards, Darkje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now