Jump to content

Intel CPU i7-10510u runs only on 0,80 Ghz


Pauli
 Share

Recommended Posts

Hi!

I have tried so much to fix the problem with my CPU but it only runs at 0,80 Ghz.With the Stresstest it runs between 0,80 to 1,60 Ghz. Energy Savings are off and in the bios i cant change anything on the CPU

Can somebody help me out ?

Bild_2022-02-03_090639.png

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Pauli said:

Hi!

I have tried so much to fix the problem with my CPU but it only runs at 0,80 Ghz.With the Stresstest it runs between 0,80 to 1,60 Ghz. Energy Savings are off and in the bios i cant change anything on the CPU

Can somebody help me out ?

Maybe something altered the power profile.  Try to do the following: press Windows key + R, enter:

control panel

In there open Power Options.  Click on Change plan settings for the currently selected plan.  Click on Change advanced power settings, scroll down and expand Processor power management.  Check if both On battery and Plugged in setting for Minimum processor state are set to 5%, and that they're both set to 100% for Maximum processor state.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...