Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
pfletch101

AIDA64 quits when system sleeps (Asus Maximus V + i7-2700K)

Recommended Posts

I have recently updated my main system, running Windows 7 Ultimate 64 (both on the old and new systems). Aida64 ran/runs fine and gave/gives sensible results on both systems. However, on the new system (Asus Maximus V Motherboard with Intel i7-2700K and 32 Mb Corsair Vengeance Memory), putting the system to sleep appears to kill Aida64 - when the system is woken up again, the utility is not running (but can be restarted in the normal way). Aida64 is one of two programs which exhibits this behavior, the other being the monitor utility for my home network's email server (VPOP3). I therefore don't think it is an Aida64 bug, in a strict sense, but I wonder if anyone can suggest what may be going on, and/or how to fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Do you use the OSD Panel, SensorPanel, Sensor Icons, Logitech LCD, Logging or Alerting features of AIDA64? If yes, then do you have the NIC upload or download items enabled, to monitor your network traffic?

2) Do you have Maximus V Extreme or Maximus V Formula or Maximus V Gene?

3) What version of Intel LAN drivers do you have installed?

4) Do you have any external (USB, FireWire, eSATA or Thunderbolt) storage devices connected when you experience the issue?

Thanks,

Fiery

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...