Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
Memories4Life

Asus X99-E & X99-M WorkStation

Recommended Posts

Thank you for the feedback. Do you mean no sensor support for H110i GTX in AIDA64 or in Corsair Link software? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Fiery,  Sorry for not being clear enough.  Aida64 does not show the H110i GTX pump rpm as it did under Corsair link v3.2.5742.  Clearly they have changed something under v4.2 which stops Adia64 from pickup the sensor.  Bugs me when Corsair play around with there software cause 9/10 times they end up breaking things.  Nightmare but that's Corsair for you.

 

Thanks for the recent fix for the X99-M works a treat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe the issue is that you're running Corsair Link software and AIDA64 in the same time? You need to close Corsair Link, and also stop its background service to make sure AIDA64 can open the H110i GTX device.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Fiery,

 

I don't use corsair link really,  Like everything else Corsair does software wise is very unstable.  I only installed the C'Link just to change the colors of the Blockhead and adjust the pump rpm and that's it. 

 

In Aida's case i did quit the Corsair-link software  and stop all services but Aida still doesn't pick up the Sensor.  I have gone back to version 3.2.X and all works well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...