Jump to content

GTX 260 fan rpm


fadsarmy
 Share

Recommended Posts

1) Please copy-paste the full content of the Computer / Sensor page of AIDA64 into this topic.

2) Then right-click on the bottom status bar of AIDA64 main window --> Video Debug --> nVIDIA GPU Registers. Copy-paste the full results into this topic.

3) Finally, right-click on the bottom status bar of AIDA64 main window --> Video Debug --> nVIDIA SMBus Dump. Copy-paste the full results into this topic.

Thanks,

Fiery

Link to comment
Share on other sites

That's a good point. Fads, please try to switch the option "nVIDIA GPU SMBus access through ForceWare" option in AIDA64 / main menu / File / Preferences / Stability. That may bring back the missing sensor readings. Make sure to restart AIDA64 after altering that option.

Link to comment
Share on other sites

That's a good point. Fads, please try to switch the option "nVIDIA GPU SMBus access through ForceWare" option in AIDA64 / main menu / File / Preferences / Stability. That may bring back the missing sensor readings. Make sure to restart AIDA64 after altering that option.

That worked thanks.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...