Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
bluefad

fixed: Asus Strix B250I Gaming Sensor problem

Recommended Posts

My motherboard is Asus B250i ITX, Asus Strix B250I Gaming  (1 PCI-E x16, 2 M.2, 2 DDR4 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, WiFi),  The current version and beta 5.95.4512 does not detect any motherboard fans, mobo temp and the CPU temp (not core temps) .

image.png.6b02e513034ad863322fdeb040896863.png

AIDA64 Extreme v5.95.4512 Beta

ecdump.txt

isasensordump.txt

AIDA64 Extreme v5.95.4500

ecdump.txt

isasensordump.txt

 

Many thanks!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Similar Content

    • By JHuang Kenny
      Does anyone know how can u find out all the function for sensor panel to show on the second screen for hardware monitoring...My is just have cpu temp, utilization, gpu temp, gpu utilization and etc...but i want memory clock, memory speed, mobo temp, cpu core....hope anyone can guide me....i really have no idea on this issue....and sry for my broken english
      tp_merge_1595354072128-v1.mp4
    • By tistou77
      Hello

      I have a problem with rams, they are indicated as on the screen in Aida64, while it will have to be A1, B1, C1, D1


      and I have the temperature of the water plugged into the "Water In" port on the motherboard, but it indicates Temperature N°1 in Aida64

      It is possible to rename in "Water" (the "In" and "Out" to put in Extended Labels) and it's "duplicate" with T-Sensor 1
      Asus having made the effort to add these ports, as long as they are named correctly in Aida64
      And for Water Flow, in bios it is indicated in l/m, in Aida64 it is indicated in RPM
      Possible to have in l/m (see in l/h) in Aida64
      Thanks
      And merry christmas
    • By neg12roni
      Running a Gigabyte Vision D Z490 board with the Core i5-10400 CPU. Have configured the fans in  BIOS but Aida64 doesn't see any of them in the LCD option, none are listed.
      Also, CPU temp never changes from 28celcius so I'm guessing that isn't really working either.
    • By Laxeringsmedel69
      First problem: I have problem with my OSDpanel, while playing for example Pubg I have "Cpu" and "Gpu" temps and they wont stay as top most window.
      Second problem: My sensorpanel every time i click (left and right) on my desktop the sensorpanel closes and opens it takes between 0,5 and 1 seconds. If I right click on my desktop the sensorpanel disappears and the normal windows drop-down menu comes up for a good 0,5 to 1 seconds and then closes and the sensorpanel pops back where it should be. It is just a little annoying because i can not while the sensorpanel is showing change any thing in the drop-down menu. My friend does not have the problem and I can not find the issue... (My spelling isnt perfect but hey its not that important)
    • By AliOXen
      I'm having issues finding the CPU Temperature sensor. Using a Strix B450-I mobo.
      The 2070 Super Temperature sensor shows up fine.
      Am I doing something wrong?

×
×
  • Create New...