Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
Arctucas

Samsung 960 Evo M.2 SSD temperatures with NVMe RAID0 array (Z170 chipset)

Recommended Posts

Enumerating members of NVMe RAID arrays is currently not supported by AIDA64.  We'll work on it in the upcoming weeks.

BTW, are those SSDs put into a Z270 or Z170 chipset based motherboard?

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Arctucas said:

Z170.

Thank you. I'll let you know in this topic once we have a new beta update with NVMe RAID support.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2017. 05. 19. at 8:08 PM, Arctucas said:

@Fiery,

 

Was wondering if any progress made on implementing the M.2 temperature sensor?

 

Thanks

Not yet.  M.2 SSD temperature measurement works fine already, but not when those drives are part of a NVMe RAID array.  We'll work on it in the upcoming weeks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎2017‎. ‎06‎. ‎20‎. at 10:51 PM, Arctucas said:

I see there is a new version of AIDA64, but still no temperature reading of M.2 SSD in RAID.

Yes, we sadly couldn't finish it up before having to finalize AIDA64 v5.92.  We'll work on it as soon as we can get a X299 motherboard, which would be an ideal platform to work on this matter.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I understand.

I see that the latest BETA, 5.92.4306, notes: Hardware Monitoring / new items: M.2 #1, M.2 #2, M.2 #3 temperatures.

This is not for RAID0, I take it?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎2017‎. ‎06‎. ‎27‎. at 11:22 PM, Arctucas said:

I understand.

I see that the latest BETA, 5.92.4306, notes: Hardware Monitoring / new items: M.2 #1, M.2 #2, M.2 #3 temperatures.

This is not for RAID0, I take it?

 

Thanks

No, it's not. But here's the one that is ;)

https://www.aida64.com/downloads/latesta64xebeta

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎2017‎. ‎08‎. ‎11‎. at 9:08 AM, gandalf said:

Tested successfully on Aorus 9 (x299) with 2 EVO 960 in chipset RAID0 with this beta

Awesome, thank you! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Similar Content

    • By jonh
      My galaxy note 8 has a light sensor like most of the phones. But my light sensor is making my screen very dark. I want to know if there is a way to disable or block the light sensor at level 5 all the time. Thanks..
    • By Hypy22
      halo,
      my pc keep restarting while gaming. I thought the problem is the cpu but I run a stress tes and it work just fine. then I saw the DIMM temperature that sometime goes up to 200++. the electricity in my house is not good. i just change my motherboard cause its stop working. does it means that I have a problem with my RAM too ?

      hope someone could tell me what happened cause I have no idea
       
      thanks
       
       



    • By AliOXen
      I'm having issues finding the CPU Temperature sensor. Using a Strix B450-I mobo.
      The 2070 Super Temperature sensor shows up fine.
      Am I doing something wrong?

    • By Jeremy A. Leal Estrada
      Hello community, I have a problem, I want to install a 64-bit app on my phone but I see that it says 32-bit mode, can I change that?
    • By monchote
      Hi there, AIDA64 is not showing the motherboard temperature and showing the SB temp twice instead (see attached image for comparison). The M/B sensor is reporting 45C instead of 67C.
      Motherboard: ASRock X570 Phantom Gaming-ITX/TB3
      Thanks a lot in advance!

×
×
  • Create New...