Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
fadsarmy

Voltages absent ASRock DeskMini 110 (H110M-STX)

Recommended Posts

Thank you, we'll implement advanced sensor support for your system in the next AIDA64 beta update.  I'll post a link into this topic once the new beta build is available for download.

Share this post


Link to post
Share on other sites
36 minutes ago, Fiery said:

Thank you, we'll implement advanced sensor support for your system in the next AIDA64 beta update.  I'll post a link into this topic once the new beta build is available for download.

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Similar Content

    • By monchote
      Hi there, AIDA64 is not showing the motherboard temperature and showing the SB temp twice instead (see attached image for comparison). The M/B sensor is reporting 45C instead of 67C.
      Motherboard: ASRock X570 Phantom Gaming-ITX/TB3
      Thanks a lot in advance!

    • By Chris77
      Hello! With the Asrock Taichi X299 XE, all fans are showing up in AIDA64 except only the CPU optional fan Speed! I'm already using the latest Beta of AIDA64! In Asrock A-Tuning utility all fans are showing up! It would be great, if you can make the CPU optional fan showing up also in AIDA64! ;-) Many thanks!
       
       

    • By ringo
      In Aida64 +5V standby voltage is reported as +5.261. Tolerance is:
      +5Vsb tolerance
      ±5% - from +4.75V to +5.25V
      Should I be worried?

    • By scomcomputers
      Hi.
      Aida 64(Engineer, v.5.92.4350 Beta),does not show properly cpu core voltage,on ASRock X370 Gaming X motherboard.
      Please fix it,in the next version.
      Thank You!
       
       

    • By VTOLfreak
      Hi guys, I put together a system with ECC memory but AIDA64 is showing ECC as supported but disabled.
       
      CPU: Xeon E3-1275V5
      Motherboard: ASRock E3V5 WS (latest BIOS: 1.40)
      Memory: Crucial CT2K16G4WFD824A 2x16GB DDR4-2400 ECC UDIMM
       
      I have a CPU that supports ECC, ECC memory and a motherboard with a chipset that claims ECC support but doesn't mention ECC anywhere in the BIOS. So, is AIDA64 wrong and is ECC actually turned on? Or did ASrock screw up in the BIOS somewhere? Any other ways to check if ECC is enabled? I disabled the BIOS startup screen to watch it bootup but that didn't give any info on the memory detected. I attached the hardware report from AIDA64 if you guys want to take a look.
      Report.htm
×
×
  • Create New...