Jump to content

evga clc360 coolant temp is not displayed.


bluechopa
 Share

Recommended Posts

On 8/30/2020 at 10:29 AM, bluechopa said:

Evga clc360 does not show pump speed and water temperature.

In some previous versions, it didn't show up in 6.25.5468 beta. (Extreme version)

Is there anyone who has the same problem as me?

Please right-click on the bottom status bar of AIDA64 main window --> System Debug --> USB Dump. Copy-paste the full results into this topic, or attach the results as a TXT file to your post. You may need to enable status bar in AIDA64 / main menu / View first.


Thanks,
Fiery

Link to comment
Share on other sites

I attached usb dump. I know that the evga flow control program is interfering with the aida64 sensor because there is a conflict with the evga flow control program, so I am not using the program. By the way, today's test confirmed that even using the LED sync function of evga Precision x1 (evga vga program) interferes with the sensor function of aida64. When the LED sync function is turned off at the precision, the CLC water temperature is normally displayed by kraken X -1.

usb dump.txt

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...